SİVAS / MERKEZ - Hacı Mehmet Sabancı Anadolu Lisesi

Ekm

Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Necati YENER ve Şube Müdürümüz Sayın Mesut KAŞ okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

Sabancı Lisesi Erkek Voleybol Takımı okullararası grup müsbakalrına galibiyetle başladı.

Ekm

Okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hedef-Miras projesi kapsamında TYT Hazırbulunuşluk sınavı yapılmıştır.

Okulumuzun akademik başarısına katkı sağlayacak bu çalışmalarından dolayı Sivas Milli Eiğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.

Eyl

Mevlid Kandili münasebetiyle, Cumhuriyet Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Durmuş ARSLAN hocamız okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize, Besmele, Hamdele ve Salvele konulu bir söyleşi gerçekleştirmiştir.

Kıymetli hocamıza faydalı söyleşisi için çok teşekkür ederiz.

Eyl

Öğrencilerimizde okuma alışkanlığını kazandırmak, arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirmek için başlattığımız “Kitap Hediyeleşme” projemiz devam ediyor.

Okul Müdürümüz Savaş KORKMAZ’ın  okulumuza yeni başlayan   Mustafa Yiğit BAYIRDAĞ ile hediyeleşmesiyle başlayan programda  öğrencilerimiz en sevdiği kitaplarını en sevdiği arkadaşlarına hediye ettiler.

Mrt

Ramazan Ayının Hayatımıza Etkileri adlı konferansımız Cumhuriyet Üniversitesi  İlahiyat Fakültesi dekanı Prof.Dr.  Ömer Aslan’ın katılımıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Rahmet, mağfiret ve ebedi kurtuluşun müjdecisi olan ramazan ayinin faziletlerini anlatan, bize ve gençlerimize ilminden istifade etme imkanı veren Sayın hocamız Ömer Aslan’a sonsuz şükranlarımızı sunarız.